Hvordan resetter jeg et glemt passord?

Dersom følgende krav er innfridd, kan du selv resette passordet ditt visst du har glemt det.

• Plania Web er i bruk for din organisasjon
  • Brukerkontoen din har en epost-adresse tilknyttet seg, og brukeren har tilgang innboksen.

1. Gå til din organisasjons Plania web-side
  2. Under Logg inn-knappen, trykk på "Glemt passord? Trykk her"

3. Du vil deretter bli spurt et kontrollspørsmål; fyll inn epost-adressen som er registrert på brukerkontoen din.

4. Du vil deretter motta et nytt passord i innboksen din.

5. Etter at du har logget inn med det nye passordet, kan du enkelt endre det til noe annet ved å gå til "Min Profil" > Innstillinger og "Bytt passord"

Dersom din Plania-administrator ikke har registrert en kontaktadresse på deg, må administratoren resette passordet for deg.