Pålogging til Plania Desktop via Citrix

NB. Artikkelen er kun relevant for skykunder av Plania.

Før du starter

Er Citrix Receiver installert på din PC?
Se etter Citrix i startmenyen. Alternativt press Windows-knappen på tastaturet ditt og begynn å skriv Citrix for å gjøre et søk i startmenyen din.

Hva gjør jeg visst jeg ikke har Citrix Receiver installert?
Hvis programmet mangler, må det installeres før du kan bruke Plania Desktop via Citrix. Du kan laste ned nyeste versjon her . Merk at installasjonen krever at du har lokale administrator-rettigheter (local admin) på din PC. Dersom du mangler dette, må du be din lokale IT-avdeling om hjelp til å installere Citrix Receiver.

Innlogging til Plania Desktop via Citrix

1. Gå på login-siden http://login2.goasp.no
  2. Skriv inn brukernavn og passord (Skal være sendt på epost til deg av din Plania brukeradministrator eller fra Evry).
  3. Når du er logget inn kan du bli spurt om du har Citrix installert - Det skal du ha gjort, så svar ja
  4. Trykk på Plania Desktop-ikonet
  5. Du vil nå få lastet ned en .ica fil. Åpne/kjør denne. Det kan hende du må åpne filen som vist i bildet nedenfor.
  6. Nå vil Plania starte