Plania Mobil for iOS oppdatert

Vi har oppdatert Plania Mobil for iOS. Oppdateringen er tilgjengelig for umiddelbar nedlasting i App Store

Oppdateringen inneholder primært:

• Forbedret innlogging - applikasjonen skal ikke lenger henge ved innlogging
  • Utfylling av URL via QR-kode scanning. (Gjelder kun for kunder som har Plania 8.7 eller høyere)

For å oppdatere Plania Mobil

Merk at dersom du har auto-oppdatering skrudd på, kan det hende at app'en har blitt automagisk oppdatert allerede. Da finnes du ikke Plania Mobil på listen over oppdateringer.

1. Åpne App Store på telefonen din
  2. Nederst på skjermen, press "Oppdateringer"
    Scroll ned til du finner Plania Mobil og trykk på "Oppdater"

Eventuelt "Oppdater alle" helt øverst i høyre hjørne for å ta en generell oppdatering av alle apps på telefonen din. Anbefales kun dersom man har rask internettillkobling og masse batterikapasitet igjen.

3. Alternativt: Søk etter Plania Mobil i App Store, og trykk "Oppdater" på info-siden til Plania Mobil