Sertifikatfeil ved innlogging i Citrix

NB! Dette er en artikkel som er ment til sluttbruker sin IT ansvarlig. Det er mulig, at vanlige brukere ikke har rettigheter på lokal maskin til å gjennomføre dette.

Man må først oppgradere Citrix Receiver til siste versjon. Denne finner man her: https://www.citrix.no/products/receiver/

Metode 1

Trykk på hengelåsen som viser «sikkerhetsrapport».

Trykk deretter «Vis sertifikater» og «Installer sertifikat».

Deretter skal du få en tilbakemelding.

Metode 2

Ta ned comodo sitt root certificate fra https://hjelp.planiasky.no/comodo_root_certificate.zip

Windows-tast + R , og kjør MMC

Legg til Certificates og velg Computer account.

Pakk ut comodo_root_certificate.zip, og importer comondo root certificate.crt som et trusted root certificate.