Jeg får melding om "Duplicate language ID" når jeg starter Plania Desktop.

Ved start av Plania Desktop vises en eller flere av følgende meldinger med ulik ID.

Årsak:

En programfeil har ført til, at innlegging av kundens egne oversettelser har generert dubletter i språktabellen.

Løsning:

Å kunne løse problemstillingen forutsetter, at du er oppdatert til nyeste versjonene fra 8.9.18.49 eller 8.10.21.5.

Deretter kan systemansvarlig gå til ADMINISTRASJON -> SPRÅKTABELL. Søk etter angitte ID, merk disse og velge slett. Restart av Plania. Søk etter ID-nr på nytt for å evtl. legge inn ønsket oversettelsen igjen.