Plania Launcher starter ikke Plania Desktop

Problem:

• Jeg klarerer ikke å starte Plania Desktop via Plania Launcher. Launcher blir stående med følgende bildet.

Årsak:

• Desktop Launcher versjonen 8.2.1.2x klarer ikke å oppdaterer seg selv

Workaround 1:

• Åpne Filutforsker
  • Skriv %localappdata%
  • Slett mappen Plania Launcher
  • Start Plania Desktop fra Web

Workaound 2:

• Forutsatt du har tilstrekkelige rettigheter til å installere programvare selv, eller får hjelp av din IKT-avdeling.
  • Velg start Plania Desktop fra Web.
  • Initier reinstallasjon i påfølgende dialogen og velg "klikk her" for å følge installasjonsinstruksen.