Plania Mobil: Ny app-versjon tilgjengelig i App Store og Play Store

Det er nå en ny versjon av Plania Mobil app tilgjengelig i App Store (iOS) og Google Play Store (Android). (Henholdsvis versjon 1.3.1 og 1.3).

Avhengig av innstillingene på mobilen til brukere, vil app'en på telefonen bli automatisk oppgratert. Alternativt må brukerne manuelt velge oppdater for å hente ned nyeste versjon.

Viktig informasjon i forbindelse med 8.13

Når du oppgraderer til 8.13 er det viktig at du informerer mobilbrukere om at de må sjekke at de har den nyeste versjonen av Plania Mobil. Ellers vil de få problemer med å bruke Plania Mobil.

Dette er er nytt

• Innført støtte for å legge på GPS-lokasjon på melding (krever Plania 8.13)
  • Forbedret innloggingsmetode
  • Forbedret validering av Server-url ved førstegangsinnlogging
  • Automatisk oppdatering ved ny versjon av Plania Web
  • Feilrettelse av manglende hovedmeny etter innlogging

Om endringene

Vi gjør oppmerksom på at selve app'en er en teknisk plattform for å levere funksjonalitet fra Plania API, slik at mesteparten av feilrettelser og ny funksjonalitet relatert til mobilen vil være beskrevet i release notes.