Plania Launcher starter ikke Desktop

Noen ganger vil man oppleve en pop up feilmelding fra Plania Launcher når man forsøker å åpne Plania Desktop via Plania Web. I de aller fleste tilfeller, til tross for forskjellige feilmeldinger, løses dette enkelt med en av følgende fremgangsmåter beskrevet under:

Slett appdata mappen
  • Slett mappen som ligger her: C:\Users\<<user>>\AppData\Local\PlaniaLauncher
  • Forsøk å åpne Plania Desktop på nytt igjen via web.

Reinstaller Launcher

Om Appdata metoden ikke virket, kan man i tillegg forsøk også å reinstaller Launcher via web. Denne linken oppdateres jevnlig med nyere versjoner av Launcher:

Ny datamaskin?

Da må også relatert programvare installeres (redistributables) som er et krav til 8.15 versjon. Disse kan lastes ned her. Mer detaljert informasjon om dette punktet: Systemkrav 8.15

Plania Launcher fryser

Launcher fryser på følgende bilde:

Årsak:

Desktop Launcher versjonen 8.2.1.2x klarer ikke å oppdaterer seg selv. Følg punkt 1 og 2 i denne artikkelen for å løse dette problemet.