Citrix Receiver: Error 47

Citrix utfordringer

Vi opplever gjentatte henvendelser med at Citrix ikke virker og at Citrixbrukere får feil med pålogging til Plania. Dette har med å gjøre at Citrix har kommet med en oppdatering som vår skyleverandør av forskjellige grunner drøyer med å installere.

Dersom du ikke har installert oppgraderingen fra Citrix, vent med det.

Dersom du opplever utfordringer med dette kan det være at din PC/ ditt miljø er oppdatert med denne endringen fra Citrix. Nyeste versjon av Citrix receiver/workstation er ikke kompatibel med Evry sitt hosting miljø, og denne feilmeldingen dukker opp:

Vi arbeider med å utvikle en løsning for å fjerne hele Citrix innloggingen, en "Launcher" som kommer til å bli enklere og raskere for å logge seg på Plania Desktop. Denne vil komme i forbindelse med release 8.15 estimert til Oktober 2019. Foreløpig fiks for dette er å ikke oppgradere Citrix i ditt miljø / på din PC eller følge instruksjonene nedenfor og laste ned en eldre versjon av Citrix.

1. Avinstallere Citrix receiver/workstation via Min datamaskin->Avinstaller eller endre program->Velg Citrix receiver/workstation og avinstaller
  2. mceclip2.pngmceclip3.png
  3. Laste ned denne versjonen av Citrix gjennom denne linken.
  4. Kjør installeren og restart pc etter installasjonen er ferdig.