Personvernerklæring Vitec Plania

Vitec Planias behandling av Personopplysninger

Vitec Plania (Vitec) lagrer personopplysninger knyttet til deg som arbeider hos Vitecs kunder eller eier virksomheter som er kunder hos Vitec. Vitec Plania AS, org nr 841 239 172, Forusbeen 78, 4033 Stavanger, er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Vitec verner om din personlige integritet og dine personopplysninger beskyttes i våre sikkerhetsklassifiserte skytjenester og av personell som er underlagt konfidensialitetsavtale. Vår personinformasjons policy beskriver hvorfor vi samler inn informasjon om deg og hvordan informasjonen brukes. Gjennom at du eller din arbeidsgiver har inngått en avtale med Vitec Plania som omfatter bruk av Plania produktet så godkjenner du at vi lagrer personopplysninger i henhold til nedenfor stående beskrivelser.

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Følgende personopplysninger lagre vi om deg som ansatt:

  • For og etternavn
  • Emailadresse
  • Adresse
  • Telefonnummer

Vi lagrer også informasjon om firmaet du arbeider for

  • Firmanavn
  • Organisasjonsnummer
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Emailadresser

Firmaopplysningene lagres så lenge det kreves for å oppfylle inngåtte avtaler og eller øvrig Norske lover eksempelvis, regnskapsloven og bokføringsloven.

For hvilke formål behandler vi dine personlige opplysninger?

Dine personopplysninger er nødvendige for at vi skal kunne fullføre avtalte tjenester mot våre kunder. Informasjonen vi lagrer om deg holdes på et minimum og er utelukkende for nedenfor stående hensikt.

  • Vitec Planias kundesenter/kundeportal/support for å håndtere og registrere supportrelaterte henvendelser. Vi må kunne identifisere deg for å løse oppgaven og komme tilbake med løsningsforslag.
  • Vitecs CRM system, for å kunne holde rede på kundekommunikasjon, nyhetsbrev, innbydelser til seminarer og andre eventer.
  • Vitecs lisenshåndteringssystem for produktet/løsningen vi leverer. Her er alle lisensierte brukere registrert, og det er mellom annet grunnlaget for fakturering ut til våre kunder.

Vitec deler ikke dine personopplysninger med noen annen part, hverken innen Vitec konsernet eller med noen ekstern tredjepart.

Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?

Vitec lagrer dine personopplysninger om deg så lenge det er formålstjenlig for å oppfylle oppgavene beskrevet over.

Om du som ansatt slutter hos noen av Vitecs kunder kommer dine personopplysninger til å fjernes, alternativt anonymiseres for statistiske formål senest tre måner etter at all informasjon har blitt gjort kjent for Vitec. Om avtalen mellom Vitec Plania og en av Våre kunder opphører kommer samtlige personopplysninger relatert til kunden til å bli fjernet senest tre måneder etter kunden har forspurt sletting.

Om du vil vite mer

Du kan når som helst be om informasjon fra Vitec om personlig informasjon vi lagrer om deg. Du kan også be om at vi når som helst retter opp eller fjerner feil personinformasjonen om deg i våre systemer. Send en e-post til support@plania.no og beskriv din sak og vi vil hjelpe deg på best mulig måte.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.