Legg inn en tegning fra SharePoint

Viktig

Krever at SharePoint-administrator gir Plania rettigheter til å hente ut informasjon fra SharePoint. Se denne guiden

 

Hent lenke fra SharePoint

Det er viktig at lenken som hentes ut er den lenken som alltid refererer til den gjeldende versjonen av filen, ikke til en gitt versjon. 

 

Lim inn i Plania

 1. Opprett en tegning ved å lime SharePoint URL til tilsvarende dwg fil: eks.: https://wonderland123.sharepoint.com/sites/Test/Shared%20Documents/Branntegn%20ETG.dwg

  NB: URLen må være den ekte stien til filen under SharePoint, ikke "lenken" som er fått ved å velge "Copy link" i verktøyslinjen eller kontekstmeny på dokumentet i SharePoint.

  image1.png

  En mulighet er å gå via "Version History" og ta lenken av den siste versjonen. Dette vil gi deg en filsti som til enhver tid går direkte til nyeste versjon av filen. NB!. Dersom du ser på filstien, vil du se at den innholder filnavnet. Det betyr at dersom du endrer filnavnet eller flytter tegningen mellom mapper, vil filstien ikke lenger være gyldig. 


  image2.png
   
   
 2. Hvordan fungerer det når en ny versjon finnes i SharePoint? Ny SVG må opprettes i desktop når der er ny versjon/endring på tegning lagret i Sharepoint. Ved "vis tegning" sjekker Plania DT om filstien er en URL som inneholder "sharepoint.com", i hvilket tilfellet vil denne nedlaste og kopiere filen i midlertidig katalog og endrer endringsdato av denne fysiske filen til verdi TimeLastModified returnert av SharePoint.

  På denne måten blir filen ikke nedlastet igjen så langt som datoen i SharPoint ikke er nyere enn den av den fysiske filen.
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.